Câteva cuvinte despre noi

Munca în echipă bine coordonată vorbește despre noi

Noi iubim ce facem

Cu pasiune și devotament, aducem frumusețea în fiecare buchet.

Procesul de lucru

În spatele fiecărui buchet minunat se află un proces meticulos și atent.

www.floribeli.com

Despre magazinul nostru online

Cu o pasiune înflăcărată pentru frumusețea naturii, Floribeli devine destinația ta online pentru experiențe florale sublimă. Cu o varietate uluitoare de flori proaspete, buchete măiestrite și plante exotice, Floribeli.com este locul unde se întâlnesc eleganța și rafinamentul. Fiecare floare este ales cu grijă și aranjat cu măiestrie de către artiști florali talentați, creând opere de artă florale pline de viață și emoție.

La Floribeli, nu oferim doar flori și plante, ci și povesti fascinante și momente magice. Fie că ești în căutarea unui cadou special sau dorești să-ți împrospătezi propria locuință cu natură vie și vibrantă, suntem aici pentru tine. Cu platforma noastră online ușor de navigat și securizată pentru plăți cu cardul, cumpărăturile devin o experiență plăcută și lipsită de griji.

Ne mândrim cu angajamentul nostru pentru calitate și satisfacția clienților. La Floribeli, fiecare floare spune o poveste, fiecare buchet este o expresie a iubirii și a bucuriei. Descoperă frumusețea naturii la Floribeli - locul unde pasiunea pentru flori întâlnește perfecțiunea aranjamentelor florale. Bucură-te de fiecare clipă și lasă-ne să transformăm fiecare moment într-o experiență memorabilă.

Iată succesul pe care l-am dobândit pe parcursul anilor

25
Ani de experiență
100000
Clienți mulțumiți
10000
Modele de Buchete
50
Orașe în care deservim
2500
Surprize organizate
750
Proiecte finisate
Rulează videoul

Un Video despre compania noastră

Vizionați o scurtă prezentare a magazinului floribeli.com

Rulează videoul

Felicitare pentru mămici

Cele mai frumoase buchete ...