Politica de confidențialitate

La Floribeli.com, ne angajăm să vă protejăm confidențialitatea și să asigurăm securitatea informațiilor dumneavoastră personale. Această Politică de Confidențialitate explică cum colectăm, utilizăm, dezvăluim și protejăm datele dumneavoastră. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu prevederile acestei politici.

Colectarea informațiilor

  • Prin intermediul procesului de înregistrare și al plasării comenzilor, colectăm informații precum nume, adresă de e-mail, adresă de livrare și detalii de plată.
  • Utilizăm cookie-uri și tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența de navigare și pentru a analiza modul în care utilizați site-ul nostru.

Utilizarea informațiilor

  • Informațiile dumneavoastră sunt utilizate pentru procesarea comenzilor, livrarea produselor și furnizarea de servicii personalizate.
  • Vă putem contacta cu privire la promoții, actualizări sau informații relevante despre produsele noastre, dar numai dacă ne-ați acordat consimțământul explicit.

Dezvăluirea informațiilor

Nu comercializăm, nu închiriem și nu dezvăluim informațiile dumneavoastră personale terților fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru procesarea comenzilor sau în conformitate cu legea.

Securitatea informațiilor

  • Implementăm măsuri de securitate pentru a proteja informațiile dumneavoastră împotriva accesului neautorizat, pierderii sau modificării.
  • Cu toate acestea, niciun sistem nu este complet imun la riscuri. Vă încurajăm să vă mențineți datele de conectare în siguranță și să ne informați imediat despre orice activitate suspectă.

Drepturile dumneavoastră

  • Aveți dreptul să accesați, să corectați sau să ștergeți informațiile personale pe care le deținem despre dumneavoastră.
  • Aveți dreptul de a vă retrage consimțământul pentru orice scop specific de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza periodic această Politică de Confidențialitate pentru a reflecta schimbările aduse practicilor noastre. Vă încurajăm să consultați această pagină în mod regulat pentru a fi la curent cu orice modificare.

Prin continuarea utilizării site-ului Floribeli.com, vă exprimați acordul cu această Politică de Confidențialitate. Dacă aveți întrebări sau preocupări, vă rugăm să ne contactați. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru alegerea Floribeli pentru experiențe florale de neuitat!