ARTA DE A OFERI FLORI, OCAZII SPECIALE

Ce flori să cumperi de 1 și 8 martie?

Primele două săptămâni ale lui martie reprezintă o perioadă ideală pentru a-ți exprima recunoștința față de femeile speciale din viața ta. Profită de debutul primăverii pentru a le încânta cu un buchet sau un aranjament floral pregătit cu grijă de echipa Floribeli.

Care sunt florile potrivite pentru 1 și 8 martie?

Când vine vorba de sărbătorile de 1 și 8 martie, ghioceii sunt printre primele flori care ne vin în minte. Aceste flori delicate sunt simboluri ale speranței și reînnoirii, cu o frumusețe aparte și o fragilitate încântătoare. Trandafirii sunt de asemenea o alegere populară, semnificând proaspătul început și eleganța. În plus, zambilele și lalelele sunt opțiuni minunate pentru a aduce o notă vibrantă de primăvară în viața celor dragi.

Cele mai frumoase buchete și aranjamente florale pentru 1 și 8 martie

Echipa Floribeli a creat o varietate de buchete și aranjamente florale special concepute pentru a impresiona de 1 și 8 martie. Indiferent dacă preferi un buchet simplu sau un aranjament mai elaborat, există opțiuni pentru toate gusturile și preferințele. De exemplu, un buchet de lalele galbene poate fi completat cu un mic cadou adițional, cum ar fi ciocolată sau un accesorii elegant. Alternativ, un buchet plin de culoare, precum „Un sincer TE IUBESC!„, poate aduce zâmbetul pe buzele oricărei femei.

Dacă vrei să îți impresionezi mama de 8 martie, buchetul „Pentru ea” este o alegere perfectă, cu o varietate de flori proaspete și vibrante. Sau poți opta pentru un buchet mai subtil, cum ar fi „Pura fericire 25 MINIROSA„, care combină delicat florile albe și roz pentru a crea un aspect rafinat și sofisticat.

Descoperă toate opțiunile disponibile pentru 1 și 8 martie pe site-ul Floribeli.com și fă-i ziua specială femeii din viața ta!