Termeni și condiții

Pentru a asigura o experiență plăcută și transparentă pentru toți clienții noștri, vă rugăm să citiți cu atenție și să înțelegeți termenii și condițiile noastre înainte de a utiliza platforma noastră.

Crearea și gestionarea contului

  • La înregistrare, veți furniza informații precise și actuale despre dumneavoastră.
  • Este responsabilitatea dumneavoastră să vă păstrați confidențialitatea datelor de conectare și să notificați imediat echipa noastră în cazul în care există utilizare neautorizată a contului dumneavoastră.

Comenzi și plăți

  • Prin plasarea unei comenzi, confirmați că sunteți de acord să plătiți suma totală specificată, inclusiv taxe și costuri de expediere.
  • Vă garantăm că produsele noastre corespund descrierii oferite, iar plățile se pot efectua folosind metodele specificate pe site-ul nostru.

Livrare și returnare

  • Livrăm în locațiile specificate pe site, iar costurile de livrare vor fi afișate înainte de finalizarea comenzii.
  • Politica noastră de returnare detaliată este disponibilă pe site. Verificați aceasta pentru informații cu privire la returnarea produselor.

Confidențialitate și securitate

Informațiile dumneavoastră personale sunt importante pentru noi. Cititi Politica noastră de Confidențialitate pentru a înțelege cum colectăm, utilizăm și protejăm datele dumneavoastră.

Drepturile de autor și utilizarea conținutului

Conținutul de pe Floribeli.com, inclusiv imagini, texte și logo-uri, este protejat de drepturile de autor. Orice utilizare neautorizată este interzisă.

Modificări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica, adăuga sau elimina anumite prevederi ale termenilor și condițiilor fără notificare prealabilă. Verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice schimbare.

Prin utilizarea site-ului nostru, vă exprimați acordul cu acești termeni și condiții. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă dorim experiențe pline de frumusețe și armonie cu Floribeli.com!